четвер, 2 січня 2020 р.

Студія онлайн-освіти EdEra - освітні пропозиції


         Якщо ви не знаєте, що подивитись на новорічних канікулах… Або коли ваш мозок вже втомиться від відпочинку і потребуватиме нових знань... То пригадайте, що за цей рік ми разом із партнерами випустили 14 онлайн-курсів  із тем від академічної доброчесності і прав людини в освітньому просторі до медіаграмотності та протидії домашньому насильству. Для справжніх фанатів освіти ми випустили серію матеріалів на блозі про змішане навчання .






         Новорічні вітання від студії онлайн-освіти EdEra 
        Наприкінці минулого року на  YouTube-каналі  було близько 25 тис. користувачів, а зараз — вже, майже, 50 тис. Ми знову повернули до життя нашу Instagram-сторінку  і якщо вам цікаво подивитись, хто і як робить онлайн-освіту в Україні – вам сюди. А ще ми в листопаді запустили групу EdEra для вчителів, де зараз близько 12 тис. вчителів беруть участь в опитуваннях, закритих подіях та першими дізнаються про нове. Цьогоріч ми не лише брали участь в івентах як запрошені учасники, але й провели свої перші «Освітній Рейв» та «Фільтруй – діджитал детокс бранч».
     Однак всього цього б не сталося, якби не ваше бажання навчатись та разом розвивати онлайн-освіту в Україні. Дякуємо, що ви робите #ОсвітнійРейв разом із нами. 




Немає коментарів:

Дописати коментар