четвер, 12 березня 2020 р.

«Світ LEGO – фантазії в освітньому просторі НУШ»

        Марафон «Світ LEGO – фантазії в освітньому просторі НУШ» завершено. Світлини заходу містять 96 фотоматеріалів учасників. Дякую всім, хто підтримав ідею і долучився до  заходу. Учасники Марафону (вихованці та учні) отримають сертифікати, а педагоги подяки від організаторів.
       
            Марафон «Світ LEGO – фантазії в освітньому просторі НУШ» надав можливість урізноманітнити та вдосконалити навчальний процес, створив атмосферу психологічного комфорту, сприяв збагаченню життєвого досвіду, вмінню розв’язувати проблемні завдання, ставити мету, міркувати про подальшу роботу, розробляти план дій; співпрацювати, пропонувати власні ідеї, аналізувати та обирати раціональніші, уміння розподіляти ролі та обов’язки, втілювати в життя свої задуми та цікаві проєкти, захоплено працювати на результат. Світлини заходу ілюструють не тільки кінцевий результат, але і процес створення конструкцій. В цілому, Марафон сприяв розвитку творчих, архітектурних, дизайнерських здібностей та комунікативних навичок дітей шляхом командної роботи над спільним проєктом.






1 коментар:

  1. Дякуємо за чудові сертифікати, які викликають незабутні, яскраві враження від марафону, в якому брали участь мої учні!

    ВідповістиВидалити