понеділок, 18 лютого 2019 р.

Тиждень професійної майстерності -2019

       
 Атестація – важлива професійна подія!      
     Остання декада лютого 2019 р. ознаменувалася важливою професійною подією «Тижнем професійної майстерності» для педагогів дошкільної освіти, що атестуються в поточному навчальному році. Ознайомлення з творчим доробком педагогів проходимо в інтерактивному форматі «Сучасним дітям-сучасні педагогічні інновації». 
     Учасники заходів відвідали майстер класи «Лепбук розвивальна книжка з індивідуальним характером», «Формування фонетичної компетенції дітей дошкільного віку із ЗНМ засобами гри», «Створення єдиного україномовного середовища між закладом дошкільної освіти та родинами», проект  «Спілкуємось з радістю», воркшопи «LEGO – безмежний світ гри» та інструмент розвитку,навчання та партнерської взаємодії дорослих з дитиною»:застосування інтеграційної моделі гри з LEGO в освітньому процесі, «Методика соціального та психологічного розвитку дитини «Лялька-персона», як інструмент психолого-педагогічної допомоги дітям з особливими освітніми потребами в закладі дошкільної освіти». едьютеймент «Bookпростір  для малечі: осучаснення інформаційного середовища ЗДО».
      Методичну майстерність уміння використовувати сучасні технології та обирати оптимальні прийоми, способи, методи та засоби навчання для організації освітнього процесу продемонстрували педагоги (вихователі та фахівці) закладів дошкільної освіти у формі самопрезентації  «Навчання просторовому орієнтуванню і мобільності дошкільників з порушенням зору засобами кубиків Нікітіна» Акімова Г. А., тифлопедагог ЗДО №81, «Застосування арт-методів у корекційній роботі з дітьми дошкільного віку із загальним недорозвитком мовлення», Біла Н.В., Булат О. Л., учителі-логопеди СЗДО №36, «Формування національно-патріотичних почуттів старших дошкільників засобами українських народних ігор», Литвиненко Н.І., вихователь ЗДО №55, «Технологія взаємодії закладу дошкільної освіти з родинами щодо формування, збереження і зміцнення здоров’я дітей», Мелещенко Л.О.. вихователь  ЗДО №75. 
      Професійні компетентності, уміння, методичні здобутки обраної педагогічної технології продемонстрували педагоги ЗДО №182  Біловаш Г.П., Дика Н. Л. під час проведення  квест-гри  валеологічного спрямування «Здоровий спосіб життя», Лотова В. В., ЗДО №66, в ході заняття ознайомлення з природним довкіллям за темою: «Властивості піску та каменю». 
        Заходи Тижня профмайстерності відвідали більше 80 педагогів. Схвальні відгуки, високий рівень активності, підготовленність учасників свідчать про творчий потенціал, завзятість та небайдужість  педагогів  до результатів професійної діяльності.




Немає коментарів:

Дописати коментар