пʼятниця, 25 січня 2019 р.

Педагогічний тренінг "Особливості учіння 6-ти річних дітей в умовах Нової української школи. Наступність в організація освітнього середовища"

     Як забезпечити наступність ланок освіти у час змін? Всі, хто намагається бути в курсі реформи, мають доступ до величезного обсягу інформації, яка стосується реформи у Україні. Розуміння особливостей учіння 6-ти річних дітей в умовах НУШ педагогами-партнерами (вчителями та вихователями) важливо для забезпечення наступності.
     Педагогічний тренінг «Особливості учіння 6-ти річних дітей в умовах Нової української школи. Наступність в організація освітнього середовища» для вихователів-методистів, завідувачів малокомплектними закладами відбувся 23.01.2019 році в ЗДО №130.


     Учасники заходу актуалізували рекомендації листа МОНУ «Щодо забезпечення наступності дошкільної та початкової ланок освіти» від 19.04.2018 №1/9-249, прослухали відео виступи науковців – учасників серпневої веб конференції «Учені НАПН України-українським вчителям», 27-29 серпня 2918 року стосовно наступності у змісті державних стандартів освіти, програм та підходів, ознайомилися з поняттям «нове освітнє середовище», принципами його створення в 1 класі, як ефективного засобу комунікації, розробленими н основі сучасних теоретичних підходів і практики





2 коментарі:

  1. Свiтлана Корнiенко25 січня 2019 р. о 17:20

    Дякую, Свiтлано Леонiдiвна,за змiстовний та пiзнавальний тренiнг. Чекаемо на подальшi зустрiчi.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Навчання у формі тренінгу завжди цікаве. Я ціную альтернативну думку, небайдуже ставлення, командну роботу

      Видалити